Водій з ознаками наркотичного сп’яніння потрапив у ДТП, втікаючи від патрульних у Рівному — порушника затримали

Учора близько 3-ї години ночі на вулиці Гайдамацькій патрульні зупинили автомобіль Honda за порушення ПДР — водій не увімкнув відповідний покажчик повороту під час здійснення маневру повороту ліворуч.

Патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Проходити перевірку на стан сп’яніння у спеціальному медзакладі чоловік не погодився, також не називав свої персональні дані, не пред’являв посвідчення водія й помітно нервував під час спілкування. Якоїсь миті водій раптово натиснув на педаль газу та спрямував автомобіль на патрульного, який заледве встиг відскочити, а потім почав втікати.

Інспектори взялися переслідувати авто Honda, яке на великій швидкості рухалося у напрямку виїзду з міста. На неодноразові вимоги патрульних зупинитися водій не реагував.

Зрештою неподалік кільцевої розв’язки, у напрямку села Житин, водій не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою.

Патрульні встановили особу водія. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у нього 2 пакети з речовиною, схожою на наркотичну, а в салоні авто предмет, схожий на пістолет.

Інспектори чоловіка затримали, застосувавши до нього спецзасіб кайданки. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка надалі займатиметься справою.

Водія, який спочатку відмовився від допомоги лікарів, але згодом поскаржився на погіршення самопочуття, лікарі швидкої шпиталізували до лікарні.