У Чернігові нетверезий чоловік погрожував патрульним предметом, схожим на зброю

П’яниця з карабіном

П’яний чернігівець намагався погрожувати патрульним предметом, схожим на вогнепальну зброю2 січня близько першої ночі екіпаж патрульної поліції отримав від служби «102» інформацію про побутову сварку в одній із квартир будинку на вулиці Зеленій.Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що хлопець запросив в гості подругу, згодом між ними виникла сварка і господар виставив гостю за двері. Дівчина звернулася до поліції, бо не могла забрати особисті речі з квартири.Правоохоронці піднялися до квартири та подзвонили у двері. Відчинив хлопець, з яким у дівчини раніше виникла сварка. Від самого початку він став поводитися агресивно і на прохання поліцейських заспокоїтися не реагував. Поведінка та наявні зовнішні ознаки вказували на те, що громадянин перебуває під дією алкоголю.В якийсь момент хлопець зайшов всередину квартири і повернувся з предметом, схожим на автомат, та направив його у бік поліцейських. Патрульні відреагували швидко – за кілька секунд громадянина обеззброїли, а на його руки надягли наручники. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.Згодом у медзакладі був підтверджений стан алкогольного сп’яніння 28-річного чернігівця, результат склав 2 проміле.

Опубліковано Патрульна поліція Чернігівської області Середа, 2 січня 2019 р.

2 січня близько 13-ї години спецлінії 102 надійшов виклик про сварку в одній із квартир будинку на вулиці Зеленій.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що чоловік запросив у гості подругу, згодом між ними виникла сварка і господар виштовхав гостю за двері. Жінка звернулася до поліції, бо не могла забрати особисті речі, які залишилися в квартирі.

Патрульні піднялися до квартири. Відчинив чоловік, з яким у жінки раніше виникла сварка. Чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння, від самого початку поводився агресивно, висловлювався нецензурною лайкою й на прохання заспокоїтися не реагував.

У якийсь момент чоловік зайшов до квартири та повернувся з предметом, схожим на автомат, направивши його на поліцейських. Патрульні відреагували миттєво – за кілька секунд чоловіка обеззброїли, а на його руки надягли кайданки.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.