Першість Києва з прикладної стрільби з пістолета — збірна патрульних у трійці лідерів

Вправно стріляти у русі, з різних незручних положень, використовуючи укриття, стоячи, з коліна та лежачи, вражаючи мішені на дистанціях від 5 до 25 метрів — таких навичок вимагали від учасників першості з прикладної стрільби з пістолету, що проходили протягом 22-23 грудня у столиці.

Змагання проводило Фізкультурно-спортивне товариство “Динамо” України за підтримки Всеукраїнської федерації прикладних стрілецьких видів спорту та тренінгового центру LEX.

Свої уміння й навички у цьому виді спорту показували понад 50 учасників (10 команд) з різних правоохоронних структур — НАБУ, ЦСО “А” СБУ, Держприкордонслужби, УДО, Академії патрульної поліції та інших. Серед учасників і збірна патрульної поліції Києва.

Стрільці повинні були виконати 5 національних кваліфікаційних вправ на 52 постріли з прикладної стрільби UFPS, та пройти кваліфікаційну вправу на 48 пострілів міжнародної федерації РРС (Precision Pistol Competition).

Команда патрульної поліції Києва у складі інструкторів з вогневої підготовки Олександра Медведського, Миколи Матвієнка та Івана Балдіна показала один з найкращих результатів і посіла 2 місце.

Вітаємо наших патрульних.Нових досягнень вам! Так тримати!