Рівненські патрульні виявили у нетверезого водія можливу зброю та, ймовірно, наркотики

Учора близько 15-ї години на вулиці Грушевського патрульні зупинили автомобіль BMW, який рухався з порушенням ПДР – у транспортному засобі був забруднений номерний знак.

Інспектори підійшли до водія й помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння: надмірна жвавість, почервоніння обличчя, відсутня реакція зіниць на світло.

Охоронці порядку, згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневий огляд автомобіля. У транспортному засобі патрульні виявили предмет, схожий на пістолет з набоями до нього та кілька згортків з речовинами, ймовірно, наркотичного походження.

Пройти огляд на стан сп’яніння водій відмовився. Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Можливу зброю та речовини, схожі на наркотичні вилучено та направлено на експертне дослідження, їхнє походження будуть з’ясовувати слідчі.

Поліцейські склали на водія адмінматеріали за ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ч.2 ст.126 (Керування особою, яка не має права керування) КУпАП.