Одеські патрульні врятували жінку за мить до падіння з піддашшя будинку

Одеські патрульні врятували жінку за мить до падіння з піддашшя будинку

Одеські патрульні врятували жінку за мить до падіння з піддашшя будинкуВиклик про адмінправопорушення на вулиці Академіка Вільямса надійшов патрульним вчора близько 21-ї години. Заявник повідомив, що на 5 поверсі на піддашші будинку перебуває неадекватна жінка й ось-ось може впасти.За лічені хвилини на місце прибули патрульні. Не гаючи ані хвилини, інспектори кинулися до громадянки, яка бігала на піддашші будинку. Похила прибудова була мокрою та слизькою й жінка могла просто не втриматися.Інспектори схопили її за руки та одяг й затягнули у приміщення. У громадянки патрульні помітили ознаки алкогольного та наркотичного сп'яніння. Ще деякий час поліцейські спілкуватися з жінкою, аби вона не заподіяла собі шкоди. Потому її шпиталізували до спеціалізованого медзакладу.

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Виклик про адмінправопорушення на вулиці Академіка Вільямса надійшов патрульним вчора близько 21-ї години. Заявник повідомив, що на 5 поверсі на піддашші будинку перебуває неадекватна жінка й ось-ось може впасти.

За лічені хвилини на місце прибули патрульні. Не гаючи ані хвилини, інспектори кинулися до громадянки, яка бігала на піддашші будинку. Похила прибудова була мокрою та слизькою й жінка могла просто не втриматися.

Інспектори схопили її за руки та одяг й затягнули у приміщення. У громадянки патрульні помітили ознаки алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Ще деякий час поліцейські спілкуватися з жінкою, аби вона не заподіяла собі шкоди. Потому її шпиталізували до спеціалізованого медзакладу.