Вінницький патрульний прикрив собою жінку з дитиною, аби захистити їх від агресивного чоловіка

16 жовтня, близько 6-ї години ранку, патрульні отримали виклик про домашнє насильство в одному з будинків на вулиці Литвиненко-Вольгемут.

У вказаній квартирі інспекторів зустріла заявниця. Жінка в розпачі розповіла, що її чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння, ображає її та погрожує вбити.

У цей час з однієї з кімнат до патрульних вийшов і сам кривдник. Чоловік одразу був налаштований на конфлікт з поліцейськими, оскільки почав нецензурно висловлюватися та всіляко ображати не лише дружину, а й патрульних. За усім, що відбувалося, спостерігав малолітній син подружжя.

Патрульні намагалися врегулювати ситуацію, однак правопорушник поводився неадекватно. Заявниця з сином вирішили залишити квартиру. Коли вони виходили з помешкання, чоловік спробував вдарити дружину з дитиною, однак патрульні йому завадили.

Інспектори вивели жінку та дитину з оселі й викликали для них ліфт. У цей момент агресивний чоловік накинувся на дружину з сином та поліцейських.

Один із патрульних заступив собою жінку з дитиною і отримав від зловмисника удар будівельною керамічною плиткою по голові. Патрульні застосували до чоловіка сльозогінний газ та викликали на місце допоміжні сили. Чоловік у цей час зачинився в квартирі.

Зрештою, охоронці порядку затримали правопорушника. На місце події прибула слідчо-оперативна група, якій і передали затриманого.

Потерпілому поліцейському викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала його до лікарні. Зараз усі обставини події з’ясовуються.