В Одесі чоловік скоїв розбійний напад, а награбоване обміняв на наркотики: ймовірного зловмисника затримали патрульні

Сьогодні близько 13-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення від громадянки про розбійний напад на вулиці Люстдорфська дорога. Невідомий, погрожуючи ножем, накинувся на неї й відібрав сумку, мобільний телефон та золоті сережки. Патрульним, які прибули за вказаною адресою, потерпіла надала детальний опис зловмисника.

Уже за декілька хвилин на вулиці Старосінній інспектори помітили чоловіка, схожого за орієнтуванням. Останній, щойно побачив патрульних, помітно занервував та всіляко намагався уникнути зустрічі з поліцейськими.

Охоронці порядку, згідно зі ст.34 ЗУ “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку особи. Відтак у чоловіка виявили мобільний телефон, в якому потерпіла згодом впізнала свою власність, й згорток з білою порошкоподібною, ймовірно, наркотичною речовиною. Зі слів чоловіка, сумку й сережки він обміняв на наркотики.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка буде з’ясовувати всі обставини події. Речовину, схожу на наркотичну, вилучено й направлено на експертне дослідження.