”Гідні довіри”: випускники Академії патрульної поліції склали присягу на вірність українському народові

80 новоспечених патрульних нестимуть службу в управліннях патрульної поліції у своїх містах. Невдовзі вони заступлять на своє перше чергування, щоб захищати безпеку громадян, які їм довіряють. Це вже четвертий випуск слухачів Академії.

Заступник Голови Національної поліції Ігор Клименко звернувся до випускників з вітальним словом: “Ми вдячні кожному за ваше рішення вступити до лав поліції. Ви вистояли 4 місяці жорсткого навчання і я вірю, що зможете здолати будь-які труднощі. Керівництво підтримуватиме вас, бо ви — майбутнє нашої держави”. Він також подякував канадським партнерам за всесторонню підтримку та допомогу.

Старший радник проекту підтримки поліції Джо МакАллістер привітав випускників з успішним закінченням навчання: “Для мене велика честь бути присутнім на цій присязі. Ви вибрали службу своєму народові й робитимете те, на що не кожен наважиться. Доки люди спатимуть, ви охоронятиме їхній спокій. Ви — герої”.

Завжди вдосконалювати набуті вміння, знання та навички побажав начальник Академії патрульної поліції Вадим Лісничук. А також додав, щоб випускники не забували про свій головний обов’язок і гасло Академії — “Гідні довіри”.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо новим поліцейським легкої служби!