У Києві завершився курс підвищення кваліфікації для керівників патрульної поліції

Сьогодні 23 начальники управлінь патрульної поліції України, а також керівники превентивного блоку областей отримали відповідні сертифікати про успішне завершення навчання.

Цей курс тривав протягом 5 днів й став можливими завдяки Проекту підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project – PTAP), що реалізується в Україні “Агрітім Канада Консалтинг Лтд” за фінансування Уряду Канади.

Керівники відкрили для себе нові прийоми побудови перспективи, прийняття ефективних управлінських рішень, розв’язання проблем, обрання поведінкового лідерського стилю тощо. Чимало часу на заняттях було відведено стратегічній комунікації та керівній етиці.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков подякував нашим канадським колегам за підтримку й допомогу та наголосив: “На цих курсах ви засвоїли дуже важливі особливості менеджменту, які ви зможете застосувати в роботі з особовим складом, суспільством та засобами масової інформації. Ваш досвід збагатився новими прийомами управління, важливими для вдосконалення навичок керівників”.

З успішним завершенням курсу поліцейських привітав також і директор Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) Том Монастирські.

Дякуємо Уряду Канади й канадським колегам за підтримку реформи в Україні та їхній внесок у розбудову нової поліції.