Львівські патрульні визволяли однорічну дитину, яка застрягла у ліфті на 7 поверсі

Львівські патрульні визволяли однорічну дитину, яка застрягла у ліфті на 7 поверсі

Львівські патрульні визволяли однорічну дитину, яка застрягла у ліфті на 7 поверсіУчора близько 19-ї години патрульні отримали виклик в одну з багатоповерхівок на вулицю Щурата. Там на 7 поверсі будинку однорічне немовля застрягло у ліфті. Як з'ясувалося, жінка їхала в ліфті разом з двома дітьми, а коли вийшла зі старшим сином – двері раптово зачинилися і всередині залишилася однорічна дівчинка в колисці. На місці виклику інспектори виявили маму дитини, яка у розпачі намагалася відчинити двері, оскільки дівчинка дуже сильно плакала. Не гаючи ані хвилини, патрульні взялися визволяти маля. Після декількох спроб ліфт все ж вдалося відчинити й мама змогла обійняти дитину. Жінка подякувала патрульним за допомогу та небайдужість!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 20 вересня 2018 р.

Учора близько 19-ї години патрульні отримали виклик в одну з багатоповерхівок на вулицю Щурата. Там на 7 поверсі будинку однорічне немовля застрягло у ліфті. Як з’ясувалося, жінка їхала в ліфті разом з двома дітьми, а коли вийшла зі старшим сином – двері раптово зачинилися і всередині залишилася однорічна дівчинка в колисці.

На місці виклику інспектори виявили маму дитини, яка у розпачі намагалася відчинити двері, оскільки дівчинка дуже сильно плакала. Не гаючи ані хвилини, патрульні взялися визволяти маля. Після декількох спроб ліфт все ж вдалося відчинити й мама змогла обійняти дитину.

Жінка подякувала патрульним за допомогу та небайдужість!