Херсонські патрульні врятували чоловіка, який намагався повіситися на дереві

17.09.2018

У День міста патрульні витягли чоловіка з петліУ той час, як херсонці святкували День міста, патрульні продовжували нести службу. Черговий виклик інспектори отримали близько 21-ої години. Заявниця повідомляла про сварку зі співмешканцем. Спільний екіпаж у складі поліцейських і бійця Національної гвардії вирушив до будинку на вулиці 28-ої Армії. На місце двері патрульним ніхто не відчинив. Слухавку заявниця теж не брала. Інспектори вирішили оглянути подвір’я. На дитячому майданчику інспектори помітили невідомого, який пив пиво. Чоловік побачив поліцейських і рвучко підкосив ноги. Патрульні негайно кинулись до нього. На шиї в громадянина затягувався зашморг, тож інспектори підхопили самогубцю й витягли його з петлі. Поліцейські надали чоловіку першу домедичну допомогу та викликали карету швидкої. 35-річний херсонець розповів, що після сварки зі співмешканкою (яка й звернулась на лінію «102») на сімейному підґрунті вирішив звести рахунки із життям. Медики доправили його до лікарні.#khersonpolice #поліціяхерсона #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Херсонської області Понеділок, 17 вересня 2018 р.

Повідомлення про сімейний конфлікт у одній з багатоповехівок на вулиці 28-ї Армії надійшло поліції увечері 16 вересня.

Коли патрульні прибули на виклик, двері до вказаної квартири ніхто не відчинив, а заявниця не виходила на зв’язок.

Патрульні оглянули прибудинкову територію і на дитячому майданчику виявили чоловіка. Той стояв обпершись на дерево. Щойно він побачив патрульних — різко підкосив ноги й на його шиї затягнувся зашморг.

Інспектори негайно кинулися до чоловіка: звільнили його від мотузки на шиї, надали домедичну допомогу та викликали на місце швидку.

Зі слів чоловіка, він вирішив вкоротити собі віку через те, що посварився зі співмешканкою.

Врятованого шпиталізували до спеціалізованого медзакладу.