У Білій Церкві відбувся запуск патрульної поліції

Сьогодні відбулося відкриття батальйону патрульної поліції у місті Біла Церква управління патрульної поліції у Київській області.

Урочисті заходи проходили за участі начальника Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков, першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, начальника Головного управління Національної поліції у Київській області Дмитра Ценова, начальника управління патрульної поліції в Київській області Іллі Єнакієва та представників міської влади.

Це історичний день для Білої Церкви, адже вперше від початку реформи про спокій та безпеку громадян дбатимуть патрульні. Уже сьогодні 60 поліцейських, які склали присягу на вірність українському народові, вийдуть патрулювати автошлях Київ-Одеса до межі з Черкаською областю, а згодом і все місто. Щозміни на патрулювання заступатиме близько 6 екіпажів поліцейських.

“Півроку тому ми оголосили набір у Білій Церкві. За цей час до нашої великої родини приєдналися однодумці, які пройшли навчання в Академії патрульної поліції і зараз стоять у строю, щоб нести службу й охороняти громадський порядок у вашому місті”, — наголосив Євгеній Жуков.

Також він зазначив, що службу в новоствореному батальйоні нестимуть і досвідчені патрульні, які раніше працювали в управлінні патрульної поліції Києва. Це співробітники родом з Білої Церкви чи області, які виявили бажання перевестися у цей підрозділ, щоб працювати на благо свого міста.

Нагадуємо, що набір до патрульної поліції триває у всіх областях. Заповнюйте анкету на офіційному сайті http://anketa.patrol.police.gov.ua/ та ставайте частиною нашої команди.