“Сенс життя є завжди”: — патрульний під час розмови з чоловіком, який намагався стрибнути з даху багатоповерхівки

“Сенс життя є завжди”: — патрульний під час розмови з чоловіком, який намагався стрибнути з даху багатоповерхівки.

“Сенс життя є завжди”: — патрульний під час розмови з чоловіком, який намагався стрибнути з даху багатоповерхівки.Подія сталася 14 серпня в Івано-Франківську. Інспектори отримали виклик про громадянина, який має намір вчинити самогубство. Схвильована дружина повідомила, що її чоловік піднявся на дах будинку й погрожує стрибнути звідти.Патрульні виявили вказаного чоловіка на краю даху. Він був схвильованим, нікого до себе не підпускав, а під час спілкування з поліцейським повідомив, що не має сенсу жити.Патрульним вдалося налагодили контакт з чоловіком й зрештою вмовити його не робити непоправного. Інспектори допомогли громадянину піднятися. Потому врятованого передали лікарям, які шпиталізували його до спеціалізованого закладу.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 15 серпня 2018 р.

Подія сталася 14 серпня в Івано-Франківську. Інспектори отримали виклик про громадянина, який має намір вчинити самогубство. Схвильована дружина повідомила, що її чоловік піднявся на дах будинку й погрожує стрибнути звідти.

Патрульні виявили вказаного чоловіка на краю даху. Він був схвильованим, нікого до себе не підпускав, а під час спілкування з поліцейським повідомив, що немає сенсу жити.

Патрульним вдалося налагодили контакт з чоловіком й зрештою вмовити його не робити непоправного. Інспектори допомогли громадянину піднятися. Потому
врятованого передали лікарям, які шпиталізували його до спеціалізованого закладу.