Стартував набір до лав патрульної поліції у Мелітополі!

Уже від сьогодні для участі в конкурсі заповнюйте анкету на офіційному сайті патрульної поліції (http://anketa.patrol.police.gov.ua/). Також ви можете подати документи особисто за адресою: Запорізька обл., м. Мелітополь, вул. Івана Алексєєва, 26.

7 серпня під час брифінгу Голова Національної поліції України Сергій Князєв анонсував початок набору до патрульної поліції у Мелітополі. Захід відбувся за участі заступника Голови Національної поліції — керівника патрульної поліції Олександра Фацевича та начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова.

Як зазначив очільник відомства, запуск патрульної поліції в місті Мелітополі є важливою подією для Приазов’я. Основним завданням патрульних поліцейських буде обслуговування трас міжнародного значення М-14 “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” та М-18 “Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта”.

“Зараз нам потрібно підвищити рівень безпеки в громадських місцях, на дорогах державного і міжнародного значень, які є в південній частині нашої країни, а також допомогти тим поліцейським, які вже несуть службу та забезпечують безпеку громадян в місті Мелітополі”, — підкреслив Олександр Фацевич.

Євгеній Жуков наголосив: “Населення Мелітополя становить понад 160 тисяч громадян, тож поява у цьому місті патрульної поліції є надзвичайно доцільною. Наразі є потреба набрати 150 осіб. Це 17 екіпажів, які будуть працювати у місті й на трасах міжнародного значення М-14 та М-18. Набір триватиме протягом 2 місяців. Після завершення конкурсу кандидати навчатимуться в Академії патрульної поліції у Києві, й потому виїдуть патрулювати вулиці Мелітополя”.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 20 до 40 років, наявність повної загальної середньої освіти, посвідчення водія категорії “В”, відсутність судимості.

Ми гарантуємо:
– заробітну плату від 8000 гривень та соціальні пільги;
– стабільну роботу в державному органі з повним дотриманням вимог трудового законодавства;
– графік роботи, який передбачає 3 вихідних дні на тиждень;
– забезпечення службовим автомобілем, уніформою та спеціальними засобами;
– постійну професійну підготовку, зокрема, за участі іноземних інструкторів.

Отримати детальну інформацію щодо конкурсного відбору до патрульної поліції можна за телефоном: 044–390–65–00 (з 9:00 до 18:00 в робочі дні) та на сайті http://my.patrol.police.gov.ua/ .