У Києві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з вікна 17 поверху

У Києві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з вікна 17 поверху

У Києві патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з вікна 17 поверхуСьогодні вдень спецлінії 102 надійшов виклик про сімейний конфлікт в одному з будинків на Харківському Шосе. Заявниця повідомила, що її нетверезий чоловік поводиться агресивно й вона боїться за себе та дитину.Коли патрульні прибули на виклик, чоловік заявниці сидів у вікні загального коридору на 17 поверсі, звісивши ноги донизу. Під час спілкування з патрульними він запевнив, що хоче скоїти самогубство. Охоронці порядку тривалий час відмовляли громадянина від згубної думки, однак той не йшов на контакт і відмовився спілкуватися.Вибравши вдалий момент, інспектори схопили чоловіка та затягнули всередину. Врятованому викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала його до спеціалізованої лікарні.

Опубліковано Патрульна поліція України П'ятниця, 20 липня 2018 р.

Учора вдень спецлінії 102 надійшов виклик про сімейний конфлікт в одному з будинків на Харківському Шосе. Заявниця повідомила, що її нетверезий чоловік поводиться агресивно й вона боїться за себе та дитину.

Коли патрульні прибули на виклик, чоловік заявниці сидів у вікні загального коридору на 17 поверсі, звісивши ноги донизу.

Під час спілкування з патрульними він запевнив, що хоче скоїти самогубство.

Охоронці порядку тривалий час відмовляли громадянина від згубної думки, однак той не йшов на контакт і відмовився спілкуватися.

Вибравши вдалий момент, інспектори схопили чоловіка та затягнули всередину. Врятованому викликали швидку допомогу, яка шпиталізувала його до спеціалізованої лікарні.