Коли мить — на вагу життя: хмельницький патрульний через балкон потрапив до непритомної жінки

Рішучі дії патрульного в ситуації, коли зволікання може вартувати життя людиниУчора на службу 102 звернувся заявник та повідомив, що він хвилюється за стан здоров’я своєї тещі. Жінка не відповідає на телефонні дзвінки та він не може відчинити двері квартири, через вставлений в замкову щілину із зворотного боку ключ. Враховуючи те, що жінка має серйозні проблеми зі здоров’ям, чоловік впевнений, що вона потребує негайної допомоги медиків. Прибувши на місце події патрульні, із дозволу заявника, та враховуючи, що існує реальна загроза життю та здоров’ю жінки, прийняли рішення не гаяти час на очікування спеціальних служб, а самостійно увійти до квартири та при необхідності надати їй першу домедичну допомогу. Заступник командира роти через вікно сусідів потрапив на балкон заявника, а потім і до квартири. Жінку знайшов на підлозі ванної кімнати — живу, але у важкому стані. Патрульний відразу відчинив двері до квартири, щоб впустити медиків. Жінку госпіталізували до лікарні.Існують ситуації, в яких важлива кожна хвилина, адже зволікання може вартувати комусь життя. Саме в таких ситуаціях і проявляється рівень професійних навичок і умінь патрульного.#поліціяхмельницького #патрульнаполіція #khmelpolice

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Вівторок, 17 липня 2018 р.

16 липня спецлінії 102 надійшло повідомлення від схвильованого чоловіка: його родичка, яка живе на 3 поверсі однієї з багатоповерхівок на вулиці Тернопільській, зачинилась у квартирі та не відповідає на дзвінки.

Інспекторам, які негайно прибули на вказану адресу, заявник повідомив: жінка має проблеми зі здоров’ям, і він хвилюється, щоб не трапилось непоправного. Не зволікаючи, патрульний скористався сусідським балконом і потрапив у приміщення.

Оглянувши квартиру, інспектор виявив у ванній кімнаті непритомну жінку. Патрульний відчинив двері та впустив лікарів швидкої, які надали потерпілій невідкладну допомогу.

Стабілізувавши стан жінки, швидка шпиталізувала її до лікарні.