Хмельницькі патрульні затримали осіб, що можуть бути причетними до розбійного нападу у столиці

Хмельницькі патрульні затримали осіб, що можуть бути причетними до розбійного нападу у столиці

Хмельницькі патрульні затримали осіб, що можуть бути причетними до розбійного нападу у столиціУчора вдень, у Подільському районі Києва, двоє чоловіків скоїли розбій: погрожуючи громадянину ножем, вони незаконно заволоділи його ноутбуками, мобільним телефоном та 4 тисячами гривень. Заявник зміг надати детальний опис нападників та вказав, що з місця події ті втекли на автомобілі Chevrolet. Уже цієї ночі на 215 кілометрі автошляху М-12 Стрий-Знам'янка екіпаж хмельницьких патрульних помітив авто Chevrolet, схоже за орієнтуванням. Поліцейські взялися переслідувати транспортний засіб й повідомили про це інші екіпажі патрульних. Невдовзі, на 290 кілометрі автодороги М-12 Стрий-Знам’янка, зусиллями трьох екіпажів було зупинено вказаний автомобіль. Патрульні затримали водія та пасажира, схожих за орієнтуванням на зловмисників. Обоє затриманих — громадяни іншої держави.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається справою та встановлює причетність чоловіків до події.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 18 липня 2018 р.

Учора вдень, у Подільському районі Києва, двоє чоловіків скоїли розбій: погрожуючи громадянину ножем, вони незаконно заволоділи його ноутбуками, мобільним телефоном та 4 тисячами гривень. Заявник зміг надати детальний опис нападників та вказав, що з місця події ті втекли на автомобілі Chevrolet.

Уже цієї ночі на 215 кілометрі автошляху М-12 Стрий-Знам’янка екіпаж хмельницьких патрульних помітив авто Chevrolet, схоже за орієнтуванням. Поліцейські взялися переслідувати транспортний засіб й повідомили про це інші екіпажі патрульних.

Невдовзі, на 290 кілометрі автодороги М-12 Стрий-Знам’янка, зусиллями трьох екіпажів було зупинено вказаний автомобіль. Патрульні затримали водія та пасажира, схожих за орієнтуванням на зловмисників. Обоє затриманих — громадяни іншої держави.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка наразі займається справою та встановлює причетність чоловіків до події.