У Чернівцях патрульні оперативно затримали ймовірного грабіжника

У Чернівцях патрульні оперативно затримали ймовірного грабіжника

У Чернівцях патрульні оперативно затримали ймовірного грабіжникаПовідомлення про пограбування на вулиці Південно-Кільцевій надійшло спецлінії 102 учора близько 20-ї години. Там невідомий поцупив у жінки сумку та втік з місця події.Прибувши на виклик, охоронці порядку встановили прикмети нападника й почали відпрацьовувати прилеглу територію.Невдовзі на бульварі Героїв Крут поліцейські помітили громадянина, схожого за орієнтуванням на зловмисника. Коли чоловік побачив патрульних, відразу кинувся навтьоки. На неодноразові вимоги інспекторів зупинитися він не реагував.Зрештою поліцейські наздогнали та затримали ймовірного зловмисника. У нього виявили сумку, у якій потерпіла впізнала свою власність.Затриманого доставили до відділку поліції. Усі обставини події з’ясовуватимуть слідчі.

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 17 липня 2018 р.

Повідомлення про пограбування на вулиці Південно-Кільцевій надійшло спецлінії 102 учора близько 20-ї години. Там невідомий поцупив у жінки сумку та втік із місця події.

Прибувши на виклик, охоронці порядку встановили прикмети нападника й почали відпрацьовувати прилеглу територію.

Невдовзі на бульварі Героїв Крут поліцейські помітили громадянина, схожого за орієнтуванням на зловмисника. Коли чоловік побачив патрульних, відразу кинувся навтьоки. На неодноразові вимоги інспекторів зупинитися він не реагував.

Зрештою поліцейські наздогнали та затримали ймовірного зловмисника. У нього виявили сумку, у якій потерпіла впізнала свою власність.

Затриманого доставили до відділку поліції. Усі обставини події з’ясовуватимуть слідчі.