У Києві завершився перший етап спеціального курсу для інструкторів та керівників дорожньої патрульної поліції

Цей тренінг став можливим завдяки нашим партнерам — The International Criminal Investigative Training Assistance Program (ICITAP).

Заняття проводили американські тренери, фахівці з багаторічним досвідом роботи у дорожньому патрулі штату Техас (США) — Крейг Каммінгс, Чарльз Кеннон та Деррен Васек.

Тренінг тривав 5 днів й складався з двох частин – базовий курс та курс з управління роботою дорожньої поліції.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький подякував нашим партнерам за сприяння у проведенні цього тренінгу й зазначив, що такі навчання є дуже важливими.

“Із 9 тисяч кілометрів трас міжнародного та національного значення, ми патрулюємо 6300 кілометрів і незабаром візьмемо під контроль усі. Ми вирішили зробити цей тренінг, щоб ви отримали безцінний досвід та знання від інструкторів Техасу. Від вашого розуміння і кваліфікації залежить моральний дух – і ваш, і всього Департаменту патрульної поліції“, – зазначив Олексій Білошицький.

Інструктор Крейг Каммінгс привітав патрульних із завершенням курсу та побажав не зупинятися на досягнутому й вдосконалювати свої навички та майстерність.

Насамкінець Олексій Білошицький вручив усім учасникам тренінгу сертифікати про проходження курсу.