Патрульна поліція відсвяткувала третю річницю роботи

Щирий дитячий сміх, святковий настрій, непідробні емоції, море радості, позитиву та неабияке зацікавлення — саме таким був день народження патрульної поліції. Третю річницю роботи патрульні відсвяткували у колі найменших громадян.

На святкову зустріч з поліцейськими у 29 містах України прийшли сотні дітей.

Саме для них інспектори облаштували спеціальні майданчики, підготували пізнавальну програму з правил дорожнього руху та особистої безпеки, цікаві конкурси, вікторини. Не обійшлося і без подарунків — це повітряні кульки, повчальні книги, солодощі та листівки на згадку про свято, підписані патрульними.

Дітлахи із захопленням слухали розповіді поліцейських, приміряли амуніцію патрульних та випробовували на міцність їхнє спорядження.

Неабиякий захват у дітей викликала нагода покататися в поліцейському автомобілі, спеціально облаштованому дитячими кріслами. Дітлахи вмикали звукові та світлові спецсигнали, тож навколо було гамірно, яскраво та весело. А у столиці маленькі кияни мали нагоду покататися ще й на службових конях.

Дитячі очі сяяли від захвату, а їхні теплі посмішки стали найкращою подякою для патрульних.

Ми вдячні всім, хто сьогодні приєднався до святкування й розділив свої емоції з нами. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! Служити та захищати!