Миколаївські патрульні завадили чоловікові звести рахунки з життям

Миколаївські патрульні завадили чоловікові звести рахунки з життям

Миколаївські патрульні завадили чоловікові звести рахунки з життямУчора близько 11-ї години спецлінії 102 надійшов виклик про нещасний випадок в одному з недобудованих будинків на вулиці Молодогвардійській. Там чоловік нібито ходив по даху й провалився всередину приміщення.Патрульні поліцейські за лічені хвилини прибули на виклик. Вони взялися оглядати будівлю й одразу почули людський стогін на горищі. Коли інспектори піднялися нагору, застали жахливу картину: чоловік затягнув на шиї зашморг з металевого дрота, прив'язав його до дерев'яної балки вгорі й намагався повіситися. Патрульні негайно зняли петлю з шиї чоловіка, поклали його на підлогу й перевернули на бік. Чоловік тяжко дихав й хрипів, а його обличчя посиніло. Охоронці порядку викликали йому швидку допомогу й до приїзду лікарів контролювали стан врятованого.Надалі 23-річного чоловіка шпиталізували до спеціалізованої лікарні. Зараз він перебуває під наглядом медиків.

Опубліковано Патрульна поліція України Субота, 23 червня 2018 р.

Учора близько 11-ї години спецлінії 102 надійшов виклик про нещасний випадок в одному з недобудованих будинків на вулиці Молодогвардійській. Там чоловік нібито ходив по даху й провалився всередину приміщення.

Патрульні поліцейські за лічені хвилини прибули на виклик. Вони взялися оглядати будівлю й одразу почули людський стогін на горищі. Коли інспектори піднялися нагору, застали жахливу картину: чоловік затягнув на шиї зашморг з металевого дрота, прив’язав його до дерев’яної балки вгорі й намагався повіситися.

Патрульні негайно зняли петлю з шиї чоловіка, поклали його на підлогу й перевернули на бік. Чоловік тяжко дихав й хрипів, а його обличчя посиніло. Охоронці порядку викликали йому швидку допомогу й до приїзду лікарів контролювали стан врятованого.

Надалі 23-річного чоловіка шпиталізували до спеціалізованої лікарні. Зараз він перебуває під наглядом медиків.