Ще одне життя врятовано: у Києві патрульні запобігли самогубству 84-річної жінки

Ще одне життя врятовано: у Києві патрульні запобігли самогубству 84-річної жінкиПро жінку похилого віку, яка намагається стрибнути з балкона своєї квартири, поліцейським повідомили 19 червня близько 21-ї години. На виклик негайно прибув екіпаж патрульних, а також швидка допомога та рятувальники.За поручнями одного з балконів на 14 поверсі стояла жінка й ось-ось мала стрибнути донизу. Поліцейські швидко встановили номер квартири, де проживає громадянка, і негайно кинулися на її порятунок. Двері до помешкання жінки були відчинені, тож охоронці порядку вже за мить були біля неї на балконі.Патрульна почала спілкуватися з 84-річною громадянкою й за декілька хвилин їй вдалося вмовити жінку не робити непоправного — самогубця подала руку поліцейській. З допомогою рятувальників жінку затягнули назад у квартиру.Врятовану шпиталізували до спеціалізованої лікарні.

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 21 червня 2018 р.

Про жінку похилого віку, яка намагається стрибнути з балкона своєї квартири, поліцейським повідомили 19 червня близько 21-ї години. На виклик негайно прибув екіпаж патрульних, а також швидка допомога та рятувальники.

За поручнями одного з балконів на 14 поверсі стояла жінка й ось-ось мала стрибнути донизу.

Поліцейські швидко встановили номер квартири, де проживає громадянка, і негайно кинулися на її порятунок. Двері до помешкання жінки були відчинені, тож охоронці порядку вже за мить були біля неї на балконі.

Патрульна почала спілкуватися з 84-річною громадянкою й за декілька хвилин їй вдалося вмовити жінку не робити непоправного — самогубця подала руку поліцейській. З допомогою рятувальників жінку затягнули назад у квартиру.

Врятовану шпиталізували до спеціалізованої лікарні.