В Одесі патрульні після переслідування затримали нетверезого водія, ймовірно, причетного до пограбування АЗС

Учора вдень до інспекторів звернулися працівники однієї з АЗС, що на трасі Київ — Одеса. Вони повідомили: щойно нетверезий чоловік заволодів елітними напоями та тютюновими виробами з магазину й потому втік на автомобілі Volkswagen.

Патрульні негайно взялися наздоганяти чоловіка. На вимогу поліцейських зупинитися він не реагував. Натомість показував патрульним непристойні жести та кидав у їхній бік порожні скляні пляшки, чим наніс механічні пошкодження службовому авто. Водій грубо порушував ПДР, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

Зрештою, на 300 кілометрі автодороги Київ — Одеса, патрульним вдалося зупинити втікача. У водія інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на стан сп’яніння на місці чоловік відмовився.

Інспектори порушника затримали та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Усі обставини події з’ясовуватимуть слідчі.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.