На жінку, 4-річний син якої вночі сам блукав містом, херсонські патрульні склали адмінматеріали

Учора вночі спецлінії 102 зателефонувала стурбована жінка, яка повідомила, що на вулиці Запорізькій перебуває маленький хлопчик без нагляду дорослих. Зі слів громадянки, дитина сиділа посеред вулиці в самій білизні.

Інспектори, які прибули на місце, виявили заявницю і хлопчика віком близько 4 років. Патрульні викликали дитині швидку. Його шпиталізували до дитячої лікарні на обстеження. Тим часом патрульні поспілкувалися з перехожими та з’ясували ім’я та адресу проживання хлопчика. Як розповіли громадяни, дитина проживає в одному з будинків на вулиці Запорізькій з мамою та бабусею.

У квартирі за вказаною адресою інспектори виявили двох жінок з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння. Обидві жінки навіть не помітили зникнення дитини.

34-річну матір хлопчика патрульні доставили до Корабельного відділення поліції, де склали на неї адмінматеріали за ст. 184 (Невиконання батьківських обов’язків) КУпАП. Також про подію інспектори повідомили працівників відділу ювенальної превенції. Подальшою долею дитини займатимуться відповідні служби.