Напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у патрульній поліції провели навчання із забезпечення безпеки дорожнього руху під час масових заходів

Напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у патрульній поліції провели навчання із забезпечення безпеки дорожнього руху під час масових заходів.

Напередодні фіналу Ліги Чемпіонів у патрульній поліції провели навчання із забезпечення безпеки дорожнього руху під час масових заходів.19 травня у Києві патрульні відпрацьовували алгоритм дій під час зустрічі, супроводу, забезпечення безперешкодного проїзду команд-учасниць, вболівальників та гостей, які прибудуть до столиці на Лігу Чемпіонів УЄФА.Навчання проводилися в реальному режимі, відповідно до маршрутів проїзду, які дійсно будуть під час заходу й з урахуванням усіх ситуацій, що можуть виникнути.Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький наголосив на важливості цих навчань напередодні такого масштабного заходу. “Під час проведення Ліги Чемпіонів багато функцій покладається саме на патрульну поліцію. Сьогодні ми відпрацьовуємо алгоритм дій у реальному режимі, щоб під час заходу кожен патрульний знав свої задачі — що робити, де робити, як робити і, найголовніше, як обмінюватися інформацією й інформувати. Для нас важливо діяти злагоджено й виконати свою роботу ефективно і якісно”, — зазначив Олексій Білошицький.Під час тренування охоронці порядку відпрацьовували вказані маршрути (від міжнародного аеропорту "Бориспіль" до центру столиці, й від центру до стадіону НСК “Олімпійський”), обмін інформацією в радіоефірі й інформування чергової частини та ситуаційних центрів, робота яких спрямована на збір, узагальнення і аналіз інформації про стан правопорядку на території аеропорту і терміналів, супроводження руху громадян тощо.Очікується, що під час фіналу Ліги Чемпіонів до столиці прибудуть близько 50 тисяч гостей.

Опубліковано Патрульна поліція України 20 травня 2018 р.

19 травня у Києві патрульні відпрацьовували алгоритм дій під час зустрічі, супроводу, забезпечення безперешкодного проїзду команд-учасниць, вболівальників та гостей, які прибудуть до столиці на Лігу Чемпіонів УЄФА.

Навчання проводилися в реальному режимі, відповідно до маршрутів проїзду, які дійсно будуть під час заходу й з урахуванням усіх ситуацій, що можуть виникнути.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький наголосив на важливості цих навчань напередодні такого масштабного заходу.

“Під час проведення Ліги Чемпіонів багато функцій покладається саме на патрульну поліцію. Сьогодні ми відпрацьовуємо алгоритм дій у реальному режимі, щоб під час заходу кожен патрульний знав свої задачі — що робити, де робити, як робити і, найголовніше, як обмінюватися інформацією й інформувати. Для нас важливо діяти злагоджено й виконати свою роботу ефективно і якісно”, — зазначив Олексій Білошицький.

Під час тренування охоронці порядку відпрацьовували вказані маршрути (від міжнародного аеропорту “Бориспіль” до центру столиці, й від центру до стадіону НСК “Олімпійський”), обмін інформацією в радіоефірі й інформування чергової частини та ситуаційних центрів, робота яких спрямована на збір, узагальнення і аналіз інформації про стан правопорядку на території аеропорту і терміналів, супроводження руху громадян тощо.

Очікується, що під час фіналу Ліги Чемпіонів до столиці прибудуть близько 50 тисяч гостей.