У Херсонській області новий керівник патрульної поліції

14 травня перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив нового очільника Управління патрульної поліції Херсонської області — Константина Дронгаля.

Як зазначив Олексій Білошицький, новопризначений керівник служить у патрульній поліції від початку її створення. Він командував ротою, яка обслуговувала один із найскладніших районів Києва — Печерський.

“Упродовж цього часу Константин зарекомендував себе як справжній професіонал та досвідчений керівник. Вважаю, що він достойно впорається із покладеними на нього обов’язками”, — наголосив перший заступник начальника Департаменту.

Новий начальник Управління подякував за підтримку та довіру й наголосив, що максимальну увагу приділятиме зв’язкам із громадою, адже це єдиний спосіб зробити роботу поліції найбільш відкритою та прозорою.

“Основне завдання поліції — це забезпечення громадського порядку, аби містяни почувалися в безпеці. Докладатиму всіх зусиль, щоб виправдати довіру громадян та підлеглих. Я не розгубив свій оптимізм та віру в реформу. Зміни в країні, і в поліції зокрема, тривають. Нам ще багато треба зробити, але цей шлях ми подолаємо та досягнемо поставлених цілей”, — зауважив керівник патрульної поліції Херсонської області.