Розбійний напад на таксиста в Сумській області — патрульні затримали ймовірного зловмисника

Сьогодні зранку спецлінії 102 надійшов виклик від громадянина: у напрямку Охтирки проїжджою частиною іде закривавлений чоловік.

Патрульні оперативно прибули на місце події й виявили там потерпілого з ножовим пораненням. Він розповів, що таксує своїм авто Mercedes. І отримавши замовлення від пасажира, повіз його в село Лантратівку. Однак той поблизу пункту призначення, перебуваючи на задньому сидінні, завдав удару ножем у шию. Таксист різко зупинив авто та вибіг на дорогу, а зловмисник, сівши за кермо, рушив у напрямку села Зіньків.

Інспектори викликали потерпілому швидку, після чого почали переслідування нападника. За кілька хвилин у селі Мала Павлівка патрульні помітили, схожий за описом, автомобіль. Водій, побачивши, що його переслідують поліцейські, збільшив швидкість, а згодом зупинив авто і кинувся навтьоки. Однак за кількасот метрів інспектори наздогнали та затримали чоловіка. Під час спілкування патрульні виявили у того явні ознаки алкогольного сп’яніння. Відтак інспектори викликали на місце події слідчих, які з’ясовуватимуть усі обставини події.