У Миколаєві патрульні врятувати дівчину, яка стрибнула з мосту в річку

Виклик про спробу самогубства надійшов поліцейським сьогодні приблизно опівдні. Очевидець повідомляв, що з Варварівського мосту в річку стрибнула дівчина. На місце негайно направився екіпаж патрульних.

Дорогою один з інспекторів зателефонував заявникові та з’ясував, що дівчина перебуває у воді за 20-30 метрів від берега та кричить про допомогу. Під’їхати на авто до річки було неможливо, адже у тому місці триває будівництво. Щоб дістатися берега патрульні перелізли через паркан.

Оскільки на рахунку була кожна хвилина, патрульний Андрій Мирошниченко не вагаючись взявся рятувати дівчину вплав. Тим часом його напарник Вадим Шаповалов підтримував голосовий контакт з потерпілою та координував дії свого колеги.

Дівчина вже тривалий час перебувала у воді й мало не знепритомніла від переохолодження. На щастя, патрульний Андрій встиг вчасно. Він підхопив знесилену дівчину та потягнув її до берега. Охоронець будівництва допоміг інспекторам витягти потерпілу на пірс. Там, разом з рятувальниками, які також прибули на місце події, врятованій надали домедичну допомогу. Потому її передали лікарям швидкої.

Завдяки рішучим і скоординованим діям патрульних поліцейських, сьогодні було врятовано ще одне життя.

Дякуємо хлопцям за відмінну роботу.