Якісна робота поліції превенції є гарантією безпеки громадян на вулиці ─ Олександр Фацевич

На цьому сьогодні, 20 квітня, наголосив заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич під час семінару-тренінгу, що проходить для керівників поліції превенції в м. Острог Рівненської області.

Сьогодні поліцейські, які очолюють підрозділи поліції превентивної діяльності областях, говоритимуть про аналіз та контроль якості роботи кожного окремого працівника. Також учасники тренінгу обговорять роль керівника в управлінні оновленими підрозділами. Навчання проходять у рамках триденного семінару-тренінгу, який вчора відкрив Голова Нацполіції Сергій Князєв у Національному університеті “Острозька академія“.

Олександр Фацевич зазначив, що у своїй діяльності поліцейські превенції зараз спираються не на практику кількості, а на практику якості.

“Адже саме якісна робота поліцейського є запорукою безпеки наших громадян на вулиці“, ─ підкреслив Олександр Фацевич.

Під час заходу заступник Голови Нацполіції наголосив на важливості роботи всіх підрозділів поліції превенції за єдиними стандартами. Зокрема, йдеться про роботу груп реагування патрульної поліції. Олександр Фацевич зазначив, що велику роль у цьому відіграє керівник підрозділу.

“Такі заняття кожний з вас має провести у своїх підрозділах, щоб чітко донести особовому складу їхні завдання і відповідальність з урахуванням нової концепції роботи поліції превенції“, ─ підкреслив Олександр Фацевич.

Департамент комунікації Національної поліції України