У Хмельницькому патрульні завадили чоловікові стрибнути з мосту

У Хмельницькому патрульні завадили чоловікові стрибнути з мосту

У Хмельницькому патрульні завадили чоловікові стрибнути з мостуПро те, що на вулиці Кам’янецькій людина хоче покінчити життя самогубством, спецлінії 102 повідомили очевидці.На місці виклику патрульні виявили чоловіка, який заліз на бетонну конструкцію мосту й погрожував стрибнути. Один з поліцейських спустився до чоловіка та протягом 20 хвилин вмовляв його не робити непоправного. Самогубця не реагував на вмовляння поліцейського та наголошував, якщо інспектор буде йому заважати, він і його скине у воду.Якоїсь миті чоловік відволікся і патрульний схопив його та притиснув до труби, обхопивши ногами. Однак чоловік продовжував пручатися та намагався скинути себе та поліцейського у воду. На щастя, саме тієї миті на допомогу прийшли інші колеги інспектора. Спільними зусиллями вони витягнули обох чоловіків нагору.Надалі врятованого передали лікарям, які шпиталізували його до спеціалізованого медичного закладу.

Опубліковано Патрульна поліція України 27 березень 2018 р.

Про те, що на вулиці Кам’янецькій людина хоче покінчити життя самогубством, спецлінії 102 повідомили очевидці.

На місці виклику патрульні виявили чоловіка, який заліз на бетонну конструкцію мосту й погрожував стрибнути. Один з поліцейських спустився до чоловіка та протягом 20 хвилин вмовляв його не робити непоправного.

Самогубця не реагував на вмовляння поліцейського та наголошував, якщо інспектор буде йому заважати, він і його скине у воду.

Якоїсь миті чоловік відволікся і патрульний схопив його та притиснув до труби, обхопивши ногами. Однак чоловік продовжував пручатися та намагався скинути себе та поліцейського у воду. На щастя, саме тієї миті на допомогу прийшли інші колеги інспектора. Спільними зусиллями вони витягнули обох чоловіків нагору.

Надалі врятованого передали лікарям, які шпиталізували його до спеціалізованого медичного закладу.