Скоїв ДТП, утік з місця пригоди та вдавав перед патрульними, що спить: у Львові поліцейські по гарячих слідах розшукали нетверезого винуватця ДТП

На проспект Червоної Калини патрульних викликав водій авто Renault Megane. Чоловік повідомив, що залишив свій автомобіль на парковці, а коли за півгодини повернувся, виявив на транспортному засобі ушкодження заднього крила та бампера, яких раніше не було. Заявник запевняв, що його авто ударив інший водій, який з місця пригоди втік.

Інспектори переглянули запис з відеореєстратора й з’ясували, що ДТП скоїв автомобіль ВАЗ-2104 бордового кольору. Вдалося розгледіти й фрагмент номерного знака автомобіля-втікача. Також на авто заявника виявили сліди фарби, ймовірно, з авто винуватця ДТП.

Вказаний транспортний засіб передали в орієнтування. Його одразу виявили у дворах на вулиці Драгана. Автомобіль порушника зупинили, однак водій почав вдавати, що спить. Патрульні чоловіка все ж розбудили та пояснили причину зупинки. Водій надав документи та вийшов з автомобіля. Поліцейським одразу стала зрозуміла поведінка цього водія: 38-річний чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити перевірку відмовився.

Відтак порушник отримав три протоколи: за скоєну ДТП, втечу з місця ДТП та керування транспортним засобом напідпитку.