Святкування з поліцейськими продовжуються

8 січня акція “Різдво з патрульними” відбулася ще в 6 містах — Львові, Луцьку, Хмельницькому, Ужгороді, Запоріжжі та Івано-Франківську.

Проїхатися в патрульному авто з увімкненими проблисковими маячками та сиреною, побувати напарником справжнього патрульного, покричати в гучномовець, погратися зі звуковими сигналами, одягнути на себе бронежилет та подивитись на інші спецзасоби патрульних, спеціальні фотозони та фото з поліцейськими, конкурси, вікторини, розваги — усе це для сотень дітей, які прийшли цього дня на зустріч з охоронцями порядку. А в Луцьку та Хмельницькому дітлахи ще й мали змогу познайомитися та сфотографуватися зі справжнім службовим собакою.

Цими святковими днями ми хотіли, аби поліція, діти та дорослі згуртувалися, стали ближчими одне до одного, спілкувалися й обмінювалися лише позитивними, щирими емоціями. Здається, нам це вдалося.

Дякуємо усім, хто приєднався до святкування Різдва разом з патрульною поліцією.

Не забудьте, що сьогодні, 9 січня, святкування для усіх охочих дітей відбудеться у Чернівцях, місце зустрічі — Центральна площа, з 12-00 до 14-00.

У Харкові “Різдво з патурльними” відбудеться 11 січня, на площі Свободи. Старт о 14:00.

А вже 13 січня акція відбудеться у Кременчуці — площа Перемоги, 2, о 12-00.