Одне авто на двох нетверезих водіїв: у Вінниці патрульні переслідували порушників

У ніч на 26 грудня поліцейським повідомили про нетверезого водія авто Mercedes на вулиці Володимира Антоновича. На місці події інспектори виявили вказаний автомобіль, але водій помітив патрульних, натиснув на педаль газу й почав тікати. Поліцейські поїхали за ним.

Зрозумівши, що далеко втекти не вдасться, водій різко зупинився, вибіг з авто й почав втікати уже на своїх двох. У цей час пасажир пересів на водійське сидіння й продовжив рух — патрульні поїхали слідом.

У якийсь момент чоловік не впорався з керуванням, в’їхав в електроопору, а потім в припаркований автомобіль ГАЗ-3302. Охоронці порядку затримали обох водіїв, надягнувши на них кайданки.

Виявилось, що водіям по 20 років й обоє мали явні ознаки алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в організмі першого перевищував допустиму норму майже в 5 разів (0,96 проміле), в організмі другого – в понад 11 разів (2,26 проміле).

На обох водіїв патрульні склали протоколи за керування в стані сп’яніння та за злісну непокору працівникам поліції. На першого з них також оформили адмінматеріали за відсутність страхового полісу та невиконання вимоги про зупинку, а на другого – адмінматеріали за вчинення ДТП, дрібне хуліганство та відсутність посвідчення водія.

Автомобіль Mercedes евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.