У Херсоні новообрані патрульні склали присягу й стали частиною великої та дружньої родини патрульної поліції

45 нових інспекторів присягнули на вірність українському народові та відтепер нестимуть службу в Управлінні патрульної поліції Херсонської області. Частина з них уже вийшла на своє перше патрулювання.

Урочиста частина розпочалася з хвилини мовчання. У такий спосіб усі присутні вшанували загиблих поліцейських та військовослужбовців, які ціною власного життя забезпечили нам мирне небо над головою.

Начальник Управління патрульної поліції в Херсонській області Максим Єрмаков привітав новобранців та наголосив, що хлопці й дівчата взяли на себе відповідальність і священний обов’язок забезпечувати спокій містян. Він побажав поліцейським здоров’я, витримки, терпіння й наснаги в нелегкій роботі, та закликав з гідністю нести високе звання поліцейського.

До привітань також долучилися представники громадськості, міської та обласної влади, Головного управління Національної поліції в Херсонській області та чинні співробітники.

До речі, троє з новообраних поліцейських уже проявили свою мужність, показали підготовку та професійні якості справжнього патрульного. Днями вони затримали ймовірного грабіжника, коли той втікав з поцупленим у жінки гаманцем. Начальник ГУНП у Херсонській області нагородив новобранців-патрульних почесними грамотами.

Вітаємо колег на службі та бажаємо успіхів у роботі! Так тримати!