Чоловіка, що сів за кермо у стані наркотичного сп’яніння й перевозив невідомі речовини, затримали патрульні Києва

Автомобіль Mercedes-Benz Sprinter рухається вулицею Зодчих без увімкненого світла фар. Це помітили патрульні поліцейські та зупинили транспортний засіб. Подія сталася 28 листопада, близько опівночі.

наркотики 6

Те, що чоловік за кермом має явні ознаки наркотичного сп’яніння, охоронці порядку помітили одразу: почервонілі очі, розширені зіниці та бліде обличчя.

У чоловіка під час поверхневої перевірки патрульні виявили згорток з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. На очах у поліцейських водій розсипав невідому речовину на землю. До того ж він поводився агресивно та хапав патрульних за форменний одяг, тому інспектори затримали його, застосувавши спецзасіб кайданки.

наркотики 5

Поверхнева перевірка авто Mercedes-Benz Sprinterр також дала свої результати – інспектори виявили пакети з речовиною білого кольору, згортки з кристалічною речовиною та пакет з пігулками, схожими на наркотичні. Також у авто виявили предмет, схожий на рушницю, та мачете.

Порушник відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння у медзакладі. У результаті від патрульних він отримав адмінматеріал за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. На місце ж події прибула слідчо-оперативна група. Порушника доставили до відділу поліції, а автомобіль Mercedes-Benz Sprinter евакуювали для зберігання на штрафмайданчик. Надалі цією справою займатимуться слідчі.

наркотики 3

Наркотики 1