Вбив собаку, побив дружину й кинувся на патрульного з ножем: затриманому патрульними львів’янину загрожує кримінальна відповідальність

Лікарі швидкої медичної допомоги повідомили патрульним, що шпиталізували громадянку після побиття чоловіком, тож за вказаною адресою негайно вирушив патруль.

Дочка подружжя пояснила поліцейським: спочатку тато на її очах убив їхнього собаку, а потім побив матір. Попередній діагноз потерпілої: струс мозку, забій м’яких тканин вилично-лобної ділянки.
Патрульні поліцейські ввійшли до квартири та повідомили чоловікові, що його доставлять до відділку поліції. Громадянин відреагував агресією: почав шарпати патрульних, внаслідок чого зірвав нагрудний жетон з форменого одягу одного з інспекторів. Чоловіка попередили про застосування спеціальних засобів, але він схопив ножа та почав погрожувати поліцейським.

Патрульний поліцейський миттєво відреагував та обеззброїв нападника. На чоловіка надягнули кайданки й доставили затриманого до Залізничного відділу поліції. Потерпіла жінка написала заяву на свого 48-річного чоловіка.

24067837_1970668369868354_279433468091619819_n