У Запоріжжі жінка викинула немовля з балкону: ймовірно причетну до події громадянку затримали патрульні

Виклик про те, що з 3 поверху багатоповерхівки викинули 5-місячну дитину, надійшов патрульним близько 23-ї години, 26 листопада. За лічені хвилини поліцейські вже обстежували прилеглу територію на місці виклику — вулиця Бородинська. Там інспектори виявили чоловіка, який розповів: немовля викинули з квартири, де проживає він та його співмешканка.

photo_2017-11-28_16-12-32

Як розповів громадянин, до них у гості прийшла знайома зі своїм 5-місячним малям. Поки дорослі відпочивали та вживали спиртні напої, дитина спала у візочку. Згодом чоловік зі знайомою вирішили піти до магазину, аби купити ще алкоголю. У квартирі ж залишилась співмешканка чоловіка та немовля. Чоловік пригадує, коли за півгодини повернулися додому, дитини у візочку не виявили, але почули дитячий плач. Вийшовши на балкон, вони побачили жахливу картину — немовля лежало на землі під балконом та кричало. Співмешканка, яка лишалась у квартирі сам на сам з дитиною сказала, що не знає, як це сталося. Малятко негайно забрали з місця та викликали швидку допомогу й поліцію.

photo_2017-11-28_16-12-28

На щастя, на допомогу дитині та матері прийшов небайдужий сусід, який запропонував відвезти їх до лікарні на власному авто, аби не втрачати час до приїзду швидкої.

Тим часом патрульні негайно попрямували до квартири, де залишилась співмешканка, яка, ймовірно, і викинула маля з балкону. На той момент жінка вже встигла вибігти з квартири та заховатися на 5 поверсі вказаного будинку. Громадянка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульним вона пояснила, що поки чоловік з їхньою знайомою ходили в магазин, вона їх приревнувала, а дівчинка кричала, тому вона викинула її з балкону третього поверху.

Охоронці порядку затримали жінку та чоловіка, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

photo_2017-11-28_16-12-35