У Києві патрульні менше ніж за 10 хвилин затримали одного з ймовірних розбійників

Виклик про розбійний напад у одному з магазинів на вулиці Маршала Рокосовського надійшов спецлінії 102 близько 20-ї години, 26 листопада.

Патрульним заявники розповіли, що приблизно 10 хвилин тому в приміщення увірвалися двоє невідомих та, погрожуючи предметом,схожим на зброю, забрали з каси близько 2 500 гривень. Одного з чоловіків, який мав при собі предмет, схожий на зброю, затримали відвідувачі магазину. Іншому нападнику вдалося втекти. Заявники надали детальний опис чоловіка: білий светр, джинси, міцної тілобудови, приблизно 190 см зросту.

Патрульні поліцейські взялися відпрацьовувати прилеглу територію. Менше ніж за 10 хвилин поліцейські помітили громадянина, схожого за прикметами. Провівши поверхневу перевірку чоловіка, інспектори виявили у нього балаклаву та рукавиці. Охоронці порядку ймовірного розбійника затримали, надягнувши на нього кайданки.

Надалі затриманого доставили до Оболонського управління поліції для подальшого розбору. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

photo_2017-11-28_15-47-21