У Херсоні за ніч на водія одного авто патрульні склали 2 протоколи за керування напідпитку

Виклик про те, що проспектом Ушакова на шаленій швидкості мчить автомобіль Infiniti, надійшов патрульним близько 3-ї години ночі.

Вказаний транспортний засіб інспектори помітили на Привокзальній площі — водій не ввімкнув відповідний покажчик під час маневру, тож поліцейські його зупинили.

Під час спілкування з керманичем патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак чоловік від проходження тесту відмовився. Ба навіть більше, чоловік на очах патрульних та свідків випив ще декілька ковтків пива.

На 26-річного порушника інспектори склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) та ч.4 ст.130 (Вживання водієм алкоголю до проведення огляду) КУпАП.

Чоловік викликав на місце тверезого водія, однак під час очікування порушник раптово сів за кермо та почав втікати з місця. Поліцейські негайно передали орієнтування іншим екіпажам міста. Вдруге патрульні зупинили втікача вже на Бериславському шосе.

Цього разу водій у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та постанову за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП, адже водійське посвідчення в чоловіка вилучили, а інших документів він не мав.

Зрештою, автомобіль Infiniti евакуювали для зберігання на арештмайданчик.

photo_2017-11-28_16-34-26