Молодого чоловіка, що ледь не загинув у ліфтовій шахті, врятували херсонські патрульні

Відео з нагрудних камер патрульних, від якого холоне кров – поліцейські рятують непритомного молодого чоловіка від падіння в ліфтову шахту.

Херсон, занедбана недобудова. Туди патруль прибуває за викликом лікарів швидкої допомоги, яким кілька разів телефонував 19-річний громадянин і погрожував самогубством. На жаль, медикам не вдалось виявити заявника серед пустих поверхів будівлі, тож до справи взялись патрульні поліцейські.

Вони негайно вирушили перевіряти територію недобудови. Щоб знайти і врятувати людину, патрульні перевірили всі 8 поверхів, перш ніж помітили нерухоме тіло чоловіка – громадянин лежав на самісінькому краю ліфтової шахти. Глибина шахти складає щонайменше 20 метрів. Громадянин був непритомний і не реагував на звертання поліцейських.

Поліцейські викликали підкріплення й обережно дістались до чоловіка щоб втримати його від падіння. Один із патрульних буквально завис між двома шахтами, тільки б людина не зірвалась униз. У такому положенні, не рухаючись, напарники провели майже 5 хвилин, очікуючи на підмогу.

Якоїсь миті чоловік ворухнувся і ледь не зірвався у шахту, але поліцейські міцно тримали його.

Разом із патрульними, що прибули на місце події, поліцейські перемістили чоловіка до безпечного місця. Непритомного мешканця Каховки патрульні передали медикам, тож тепер його життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Безпека громадян – пріоритет роботи патрульних.