Утікав та чинив злісну непокору: у столиці патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, причетний до крадіжки

На вулиці Вадима Гетьмана невідомий скоїв крадіжку з магазину. Уже за 5 хвилин на місці працював екіпаж поліції. Патрульні зупинили ймовірного крадія поряд з магазином. У нього під час поверхневої перевірки виявили поцуплені з кіоску запальнички та сигарети. Пояснити інспекторам, що саме він робив у магазині, чоловік не зміг. Натомість він почав втікати від патрульних.

5a0946d197244_photo_2017-11-13_09-15-06 - Copy (1)

Громадянин не реагував на жодні попередження поліцейських зупинитися. Утікаючи, він грубо порушував ПДР: перебіг 6 смуг проїжджої частини у невстановленому місці. Потім чоловік піднявся на Індустріальний міст (вулиця Борщагівська) й намагався перелізти через огорожу швидкісного трамвая. У цей момент патрульні наздогнали правопорушника. Під час затримання громадянин чинив злісну непокору — кидався на інспекторів з кулаками, провокуючи бійку, та хапав їх за формений одяг.

Поліцейські чоловіка все ж затримали, застосувавши до нього спецзасіб кайданки. Потому патрульні склали на затриманого адміністративний протокол за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі працівника поліції) та доставили його до відділу поліції. В обставинах справи тепер розбиратимуться слідчі.

5a0946d1bfc59_photo_2017-11-13_09-15-00 - Copy