Відважний чернігівець зупинив ймовірного квартирного крадія, озброєного ножем

Патрульні прибули на виклик про невідомого, що вдерся до чужого житла. Заявниця наголосила: вперше бачить чоловіка, що перебуває в квартирі її сусідів.

Поліцейські виявили, що житель будинку заблокував вихід із вказаної квартири, щоб імовірний злочинець не втік. І це попри те, що непроханий гість тримав ножа.

На вимогу патрульних чоловік кинув ножа і сказав, що він є власником квартири, а ключі загубив, тож довелося зламати замок. Але його слова та поведінка викликали у патрульних сумніви.
Зрозумівши, що йому не вірять, ймовірний правопорушник штовхнув правоохоронців та спробував утекти, але його швидко зупинили і втікач опинився у кайданках.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Також патрульним вдалося зв’язатися із господарями квартири, яких попросили приїхати. Господарка квартири, яка прибула на місце, повідомила правоохоронцям, що ніколи раніше не бачила затриманого. Також вона сказала, що деякі з її речей зникли.

Їх виявили під час перевірки квартири: 2 ноутбуки й планшет лежали в пакеті, а у затриманого виявили прикраси. Власниця квартири сказала, що ці предмети – її власність.
38-річний затриманий уже має судимість. Тепер справу до кінця доведуть слідчі.

photo_2017-11-09_17-34-33 (2)

photo_2017-11-09_17-34-33