У Києві патрульні затримали особу, яка може бути причетна до побиття чоловіків

На вулиці Срібнокільській невідомі напали на 2 чоловіків та побили їх. Подія сталася близько 6-ї години ранку, 5 листопада. У результаті, обоє громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Коли на місце виклику прибули патрульні, лікарі швидкої вже надавали медичну допомогу обом потерпілим. Одного з них без свідомості шпиталізували до лікарні.

київ 2

Інспектори поспілкувалися з очевидцями події. Громадяни бачили, як нападники забрали у одного з чоловіків гаманець (згодом це підтвердив і сам потерпілий) та втекли на авто Skoda. Також патрульні поліцейські встановили прикмети зловмисників і почали відпрацьовувати прилеглу територію, передавши орієнтування на автомобіль Skoda іншим екіпажам міста.

Невдовзі охоронці порядку вказаний автомобіль зупинили. За кермом транспортного засобу перебував чоловік, ззовні схожий на одного з нападників. Те, що саме цей чоловік скоїв напад на потерпілих, підтвердили й очевидці. Його поліцейські затримали та доставили до Дарницького відділу поліції. Автомобіль Skoda евакуювали для зберігання на штрафмайданчик. Тепер правди у цій справі дійдуть слідчі.

київ 1