Патрульні поліцейські Києва неодноразово виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні

Так, 5 листопада, близько 21-ї години, на вулиці Марини Цвєтаєвої, патрульні зупинили чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. У нього під час поверхневої перевірки інспектори виявили фольговий згорток з білою порошкоподібною речовиною та речовину рослинного походження, схожі на наркотичні.

наркотики 1

Іншого громадянина екіпаж патрульних виявив на вулиці Вікентія Беретті. Із собою у нього був паперовий згорток із зеленою, ймовірно, наркотичною речовиною. Як повідомив чоловік, речовину він придбав для власного вживання.

Тим часом інший екіпаж, рухаючись проспектом Перемоги, помітив чоловіка, що поводився підозріло. Патрульні зупинились, щоб перевірити та провести поверхневу перевірку громадянина, і як з’ясувалося, не дарма. У нього виявили згорток з порошкоподібною рожевою речовиною, схожою на наркотичну. Чоловік повідомив, що не знає, як згорток потрапив у його кишеню.

наркотики 3

Уже 6 листопада, близько 2-ї години ночі, на вулиці Героїв Севастополя, у чоловіка охоронці порядку виявили пакетик з речовиною рослинного походження, яку, зі слів громадянина, він зберігав для власного вживання. Згорток зі схожою речовиною виявили й у громадян на проспекті Правди та проспекті Маяковського.

наркотики 2

А близько 3-ї години, під час охорони громадського порядку в Святошинському районі, інспектори зупинили підозрілого чоловіка. У нього виявили пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору. Як повідомив громадянин, ця
речовина — амфетамін, який він придбав декілька днів тому для власного вживання.

У всіх випадках виявлені речовини вилучили та направили на експертне дослідження. Подальшим з’ясуванням обставин подій займаються слідчі.

наркотики 4