На чемпіонаті з футзалу команда Національної поліції посіла почесне 3 місце

Цьогорічна ХХ Спартакіада серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади визначила переможців у турнірі з футзалу. Змагання тривали з 7 по 29 жовтня. Участь у чемпіонаті взяла і команда Національної поліції України, до складу якої увійшли представники Департаменту патрульної поліції.

photo_2017-10-31_10-26-12

У групі “А” (силові відомства) команда Національної поліції провела 6 матчів зі своїми суперниками — командою Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Адміністрації державної прикордонної служби України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Служби безпеки України.

photo_2017-10-31_10-26-19

У цій нелегкій боротьбі першість виборола команда Служби безпеки України, друге місце посіли представники Міністерства оборони України. Команда Національної поліції зарекомендувала себе серйозним суперником та здобула почесне 3 місце.

“Цього року організатори вперше запровадили змагання за принципом чемпіонату, а не кубку. Звісно, навантаження на гравців зросло, проте фортуна мінімально впливає на підсумковий розподіл місць. Наша команда показала класний, динамічний футбол. Три перемоги ми здобули з розгромними рахунками. До останнього ігрового дня ми боролися за перемогу в турнірі й, гадаю, показали досить достойний результат”, — ділиться враженнями воротар команди Національної поліції Дмитро Сквирський.

photo_2017-10-31_10-26-23