Ще одна група командирів патрульної поліції завершила курс “Основи лідерства” у Києві

Наші патрульні постійно розвиваються, вдосконалюються й вчаться новому. Цього разу курс, присвячений основам лідерства, пройшли ще 30 командирів батальйонів, рот, а також заступники командирів з різних міст України. 27 жовтня відбулося вручення сертифікатів про закінчення курсу.

вручення 2

Навчання проходить в рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських за сприяння уряду Канади. Варто зазначити, що починаючи з 2016 року такий курс, за підтримки канадського уряду, пройшли 330 командирів патрульної поліції.

вручення 5

Курс охоплював теми лідерства та його етичних аспектів, ролі командира та керівника, взаємодії поліції з громадою, комунікації та особливості роботи з медіа, подолання корупції, управління конфліктами, подолання стресу, ролі жінок у поліції та інші.

вручення 3

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Катерина Павліченко привітала поліцейських, наголосила на важливості й необхідності таких навчань, а також подякувала нашим канадським колегам за постійну підтримку та безцінний досвід, який вони передають нашим лідерам.

вручення 4

Координатор і тренер курсу — Джоу МакАллістер — має понад 35 років досвіду роботи у різних підрозділах поліції Канади. Цього разу у викладанні курсу у межах програми підготовки тренерів також брали участь четверо українських інструкторів. Вони пройшли ще один модуль підготовки й отримали відповідний сертифікат, який у майбутньому дозволить викладати курс “Основи лідерства” своїм колегам.

Дякуємо нашим канадським партнерам за безцінний досвід, підтримку та допомогу в розбудові нової поліції.

вручення 1