Патрульні завадили маріупольцю, який, зі слів очевидців, намагався задушити власну дружину та 7-річну дитину.

Не гаючи часу, поліцейські ризикнули власним життям, щоб врятувати беззахисних людей.

Вже за декілька хвилин після отримання виклику на місце події прибули патрульні поліцейські. Біля під’їзду багатоповерхівки вони зустріли заявницю.
Жінка пояснила, що її подрузі зателефонував чоловік та погрожував задушити їхню 7-річну доньку, причому дитина на той момент перебувала в квартирі з батьком. На очах у збентеженої подружки чоловік просто за волосся затягнув свою дружину до під’їзду.

З вікна квартири на третьому поверсі лунали дитячі крики про допомогу. Патрульні спробували через вікно та двері поспілкуватись із громадянином та вмовити його відпустити дружину з донькою. Однак чоловік не йшов на контакт й навіть забороняв своїм заручникам наближатись до вікон, аби правоохоронці впевнились, що з ними все гаразд.
Правоохоронці вирішили використати балкон. Один екіпаж залишився біля вхідних дверей, другий контролював ситуацію з подвір’я, а патрульні з третього екіпажу забрались на балкон першого поверху та поступово почали підніматись вгору. Вправно діставшись третього поверху, вони сказали ймовірному правопорушнику відчинити їм вікно, однак той не реагував. Тоді патрульні поліцейські розбили віконне скло й потрапили всередину.

Вже за декілька секунд 36-річний громадянин був у кайданках. Після цього поліцейські переконались, життю й матері з дитиною ніщо не загрожує. Правоохоронці заспокоїли їх. Для з’ясування подробиць справи всіх учасників події доставлено до відділку поліції.