Чоловіка, що напав на 11-річну дитину й втік, виявили й затримали патрульні Дніпра

Заплакана дівчинка і небайдужий громадянин розповіли поліцейським про те, що сталось із дитиною на пустирі.

Громадянин повідомив поліції: на власні очі бачив, як дорослий чоловік намагався зґвалтувати школярку. На місці події патрульних зустріли заявник із 11-річною дівчинкою.
Дитина була налякана. Вона розповіла, що йшла до школи. Дорога до навчального закладу проходить через пустир із пуситками. Раптом із кущів вийшов чоловік та пішов слідом. Він схопив дівчинку й потягнув до одного з пустих будинків неподалік. Дівчинка закричала й намагалася вирватися з рук невідомого.

Крики почув чоловік, який йшов повз, і кинувся на допомогу. Нападник злякався й утік, проте висмикнув у дівчати гаманець. Перехожий-рятівник та дівчинка надали його прикмети.
Під час перевірки прилеглої території в одній із пусток патрульні поліцейські виявили наплечник та 3 мобільних телефони. Патрульні вирішили почекати на ймовірного злочинця.
За 2 години туди ввійшов невідомий та почав збирати телефони. Поліцейські миттю затримали чоловіка. Ним виявився 42-річний мешканець Дніпра. Заявнику та потерпілій дитині показали його фото – вони сказали, що впізнали нападника.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські доставили затриманого до Соборного відділку поліції. Як усе було – дивіться на відео з бодікамер патрульних.