Столичні патрульні затримали нетверезого водія, який втікав від них на викраденому авто

Під час оформлення на порушника відповідних адмінматеріалів, поліцейські отримали орієнтування, що зупинений ВАЗ-2107 перебуває у розшуку.

Близько 23-ї години автомобіль ВАЗ-2107 рухався Гостомельським шосе без увімкненого ближнього світла фар. Помітивши патрульних, водій за кермом ВАЗ-2107 здійснив різкий розворот та почав утікати у протилежному напрямку. На неодноразові вимоги патрульних зупинитися, він не реагував. Грубо порушував ПДР, здійснював маневрування, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

На проспекті Академіка Палладіна втікач не впорався з керуванням, його автомобіль розвернуло і він зупинився. Патрульні заблокували авто ВАЗ-2107. З’ясувалося, що 24-річний чоловік за кермом перебуває у стані алкогольного сп’яніння. На контакт з патрульними він не йшов, поводився агресивно та навіть намагався втекти з місця події. Інспектори водія затримали, застосувавши спецзасіб кайданки.

Варто зазначити, що під час оформлення на порушника відповідних адмінматеріалів, поліцейські отримали орієнтування, що зупинений ВАЗ-2107 перебуває у розшуку.

Правоохоронці викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка тепер з’ясовуватиме усі обставини цієї справи. Автомобіль ВАЗ-2107 евакуювано на штрафмайданчик.

авага