Дівчача жорстокість: патрульні затримали двох дівчат, які побили та пограбували свою однолітку

24-річна кропивничанка наразі перебуває в обласній лікарні з численними синцями та травмами

Інцидент, який вражає своєю жорстокістю трапився 22 жовтня, близько 14-ї години. Щойно патрульні отримали повідомлення про грабіж, який стався на вулиці Академіка Тамма, біля Дендропарку, одразу виїхали на місце події.

24-річна дівчина розповіла правоохоронцям, що двоє невідомих осіб, жіночої статі, 19-и і 30-и років, відкрито із застосуванням фізичної сили, а саме ударивши рукою в область голови, заволоділи її сумкою, в якій знаходилися мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім жертву зв’язали, зняли кросівки та хотіли зняти з неї лосини, втім щось завадило їм і вони втекли в невідомому напрямку, залишивши її просто неба. Заявниця запам’ятала основні прикмети своїх кривдниць та передала інформацію інспекторам.

Патрульні зв’ясували, що злодійки не місцеві, вони проживають в одному із селищ Бобринецького району.Ймовірніше за все, цього дня, мали їхати додому. На автостанції дізналися, коли саме відправляється рейсовий автобус до селища, та вирушили слідом за ним.

Близько 15-ї години, на одній із зупинок, на вулиці Соборній, патрульні виявили двох дівчат, схожих за описом. Побачивши патрульний екіпаж, дівчата спробували втекти та заскочили у перший маршрутний транспорт, проігнорувавши свій рейсовий автобус.

Поліцейські одразу зупинили автомобіль, в якому перебували втікачки та затримали їх.

Підозрювані мали при собі сумку та кросівки потерпілої. Інспектори доставили затриманих до міського відділу поліції, де вони й зізналися у скоєнні злочину. Заявниця також упізнала своїх кривдниць. Наразі справою займаються слідчі.

photo_2017-10-23_12-19-29 (2)

photo_2017-10-23_12-19-29

photo_2017-10-23_12-19-30 (2)

photo_2017-10-23_12-19-30